Een Dozijn Vragen Aan: Ali B.

Hoe gaat het met je?
Goed! Ik ben erg druk bezig met het produceren van mijn 2e album.

Naast wat je al doet, welke instrumenten speel je allemaal?
Zelf bespeel ik geen instrumenten; ik bespeel het publiek!

Hoé belangrijk is optreden voor jou?
Erg belangrijk. Het is dé manier om je stem te laten horen aan mensen. Daarnaast is het iets waarbij je veel energie terugkrijgt van je publiek.

Wat is qua lokatie om op te treden nog een grote wens?
Het lijkt mij gruwelijk om een voetbalstadion te vullen!

Wat zijn voor jou persoonlijk de definities van 'geloof', 'hoop' en 'liefde'?
Geloof = islam, hoop= vrede en liefde= familie.

Open-Air of Overdekt optreden, wat doe je liever?
Ik heb niet echt een voorkeur; ik treed gewoon graag op. Maar nu met dat zonnetje, is open-air wel lekker!

Wat vind je jouw beste werk tot nu toe?
Mijn nieuwe album wordt mijn beste werk tot nu toe. Hou hem dus goed in de gaten!

Wie zijn jouw 'inspirators' op muziekgebied?
Ik ben begonnen met rappen door teksten van de Osdorp Posse na te doen voor mijn vrienden op straat. Zij hebben mij dus zeker geïnspireerd.
De laatste jaren word ik echter ook heel erg geïnspireerd door Nederlandse popmuziek. Ik vind Herman van Veen bijvoorbeeld erg goed!
Uiteraard luister ik ook nog steeds naar hiphop! Ik vind Immortal Technique, een Amerikaanse rapper, heel goed. Hij heeft heel scherpe teksten.

Als je geen artiest was, wat zou je dan nu zijn geweest?
Profvoetballer.

Met wié zou je nog weleens samen willen optreden?
Met Marco Borsato. Dat was de vorige keer geweldig om te doen. Het lijkt me heel leuk om dat nog eens over te doen!

Wat is jouw 'Boodschap' aan de wereld?
Leven en laten leven.

Wil je ons nog iets vragen? (We publiceren het antwoord met ons interview).
????????????. !!!!!!!!!!!!.


Ali B.: www.alib.nl

Wie Ik Ben

oprichter en oud-voorzitter Puch Touring Club Nederland 1987 t/m 1994, oprichter en oud-voorzitter Stichting Bevordering Bromfietsgebruik 1991 t/m 1994, oprichter en oud-webmaster De Grootste Puch Maxi Site Ter Wereld 1998 t/m 2001, naamtegel @ Boompjeskade, Rotterdam sinds 1998, naam in atomen geschreven op aluminium target marker, geland door Hayabusa ruimtesonde in 2005 op asteroide 1998 SF 36, oprichter en oud-webmaster Back to Lowlands community 2001 t/m 2009, officieel verkozen tot 'Ultimate Diehard Lowlander' door Oor Magazine in  2005, oprichter en oud-webmaster Low-Lands.nl fansite 2005 t/m 2022, officieel verkozen tot Time Magazine's 'Person Of The Year' 2006, oud-recensent MusicFrom.nl 2006 t/m 2013, co-houder van 1 wereldrecord in 1986 en 2 wereldrecords in 2008, oud-recensent 3voor12 Overijssel 2007 t/m 2009, oprichter en oud-webmaster Nirwana Tuinfeest startpagina 2009 t/m 2021, oprichter en oud-webmaster NirwanaFestival twitter 2009 t/m 2021, oprichter en oud-webmaster Zwolz.nl wijkwebsite Zwolle Zuid 2010 t/m 2012, directeur/eigenaar en oprichter van webshop Pandorrah.nl 2012 t/m heden, naam naar Mars gevlogen aan boord van NASA's Orion Flight Test 2014, oprichter en oud-webmaster spellensite Collect.One 2015 t/m 2020, oprichter en oud-webmaster 27MC.org 2020 t/m 2021. alle artikelen op deze site zijn 100% door mensen gemaakt en geschreven.

Waar Ik Voor Sta