Steyr-Daimler-Puch

9426031 was het framenummer van mijn Puch Maxi, in 1986. Een bromfiets, die de richting van mijn leven heeft veranderd. Een bromfiets, die ik maar liefst 18 jaar zonder enig probleem in mijn bezit heb gehad. Ik denk er nog met grote regelmaat en met groot plezier aan terug. En ik wil er graag over vertellen. Ik neem je mee op reis langs een grandioos avontuur met geschiedenis, werkzaamheden, verhalen en heel veel foto's.

Dit is het verhaal van Puch en ik. Van 1987 t/m 1994 was ik oprichter en beheerder van een lokale Puch Maxi Club, met een eigen clubblad 'Puch Cilinder'. Van 1990 t/m 1993 was ik oprichter en voorzitter van de Stichting Bevordering Bromfietsgebruik. Van 1988 t/m 1992 kwam ik regelmatig bij de importeur over de vloer, mocht nieuwe modellen mee ontwikkelen en meepraten over de richting van Puch in Nederland. In 1998 zette ik de eerste versie op internet online van 'The Largest Puch Maxi Site In The World'. Ik heb gewerkt bij een importeur in vervangende bromfiets- en motoronderdelen, ik heb bij een groothandel gewerkt als brom- en snorfietsspecialist waar rijwielhandelaren inkopen, ik heb op de BromfietsRAI gestaan als vertegenwoordiger, ik reed gemiddeld 22.000 km per jaar op bromfietsen en scooters en heb er ruim 70 in eigen bezit gehad.

Welkom op de geheel vernieuwde grootste Puch Maxi site ter wereld.

bit.ly/PUCHMAXI

© 1998 - 2023 bit.ly/PUCHMAXI. The Largest Puch Maxi Site In The World. © copyright images their respective owners. No copyright infringement intended. Non-commerical fansite for public and fans of Steyr-Daimler-Puch.