Praktische Informatie

ENTREEKAARTEN EN CONSUMPTIEMUNTEN

Alleen entreekaarten verkrijgbaar bij erkende voorverkoopadressen zijn geldig. De kaarten worden op echtheid gecontroleerd. Het is verboden entreekaarten door te verkopen aan derden en/of op generlei wijze aan derden te verstrekken voor of in het kader van commerciële doeleinden. Eenmaal gekochte entreekaarten worden niet teruggenomen en zijn alleen geldig op de vermelde editie.

Kinderen onder de 16 jaar oud zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

De zondag van Nirwana Tuinfeest is een dag die voor iedereen gratis entree is. Dit betekent dat iedereen welkom is en dat voor deze dag dus geen ticket benodigd is.

In de voorverkoop kunnen consumptiemunten gekocht worden tegen een gereduceerde prijs. In de voorverkoop kost een consumptiemunt € 2,40. Tijdens Nirwana Tuinfeest kost een consumptiemunt € 2,50. Eten en drinken kan alleen gekocht worden met een consumptiemunt. Wanneer je tijdens Nirwana Tuinfeest nog consumptiemunten over hebt van de huidige editie dan kun je deze inleveren voor € 2,00. Gekochte consumptiemunten zijn niet meer geldig op volgende edities.

PARKEREN

€ 5,00 per auto per dag en € 10,00 voor het gehele weekend. Parkeren is op eigen risico!

ETEN EN DRINKEN

Het is verboden eigen eten en drinken mee te nemen op het festival terrein. Dit kan worden ingenomen en wordt na het festival niet terug gegeven. Personen welke zich kunnen legitimeren als 18 jaar of ouder krijgen bij de entree een polsbandje. Met dit bandje kunnen ze alcoholische drankjes bestellen. Bezoekers die niet onmiskenbaar ouder dan 18 jaar zijn en zich ook niet als zodanig kunnen legitimeren krijgen geen polsbandje. Zonder polsbandje is het verboden om alcoholische drankjes te nuttigen. Personen onder 18 jaar waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol drinken worden van het festivalterrein verwijderd. Het is verboden om alcoholische drankjes door te geven aan personen onder 18 jaar. Personen waarvan wordt geconstateerd dat zij alcohol doorgeven aan personen onder 18 worden van het festivalterrein verwijderd. Een eventuele boete omtrent drankgebruik kan worden verhaald op de overtreder. Het is verboden om plastic bekers en snack bakjes mee buiten het festivalterrein te nemen.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDER VALIDEN

Het terrein van Nirwana Tuinfeest is bereikbaar voor minder validen die in een rolstoel zitten. Zo is er een verharde weg vanaf de ingang naar de toiletten. Er is bij de toiletten ook een minder valide toilet aanwezig.

Bij de mainstage is alles verhard tussen de geluidstoren en het podium middels houten vloerdelen. Ook is er bij de mainstage een tribune waar je met een rolstoel gebruik van kunt maken om alles beter te zien.

In de tent en bij de eettentjes is alles verhard middels houten vloerdelen.