De Camping

De camping bevind zich op 100 meter van het festivalterrein. Het festivalterrein bevind zich aan de Meervensedijk 4 te Lierop. Op zaterdagmorgen, zondagmorgen en maandagmorgen is er een ontbijtservice op de camping. Je kunt dan genieten van een heerlijk vers bereid ontbijt met een goed kop koffie of thee.

Prijs campingticket: VVK = € 15,00 p.p., Dagkassa = € 20,00 p.p. Prijs voertuigticket: VVK = € 5,00 per voertuig (camper, vouwwagen, caravan)

Een voertuigticket heb je nodig als je met een camper/caravan/vouwwagen op de camping wilt gaan staan. Je dient naast een campingkaartje voor de persoon ook een voertuigticket voor de camper/caravan/vouwwagen te hebben. De auto die de caravan/vouwwagen trekt dient op de parkeerplaats gezet te worden.

Voor het parkeren op de parkeerplaats van de auto die de caravan/vouwwagen trekt dient betaald te worden.

Voor het plaatsen van de auto op de parkeerplaats wordt op de dag zelf een vergoeding gevraagd. Hier hoeft geen ticket voor gekocht te worden. Sinds 2007 is de camping officieel. Dit betekent dat er verschillende sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, maar ook dat er aan enkele regels gehouden dient te worden. Zet de vergunning van Nirwana Tuinfeest niet op het spel en neem deze regels in acht. Nirwana Tuinfeest heeft het terrein in bruikleen. Zorg er mede voor dat we het netjes achterlaten.

CAMPINGREGELEMENT

Kamperen is alleen toegestaan op de officiële Nirwana Tuinfeest-camping. Personenauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto direct weer dient te worden verplaatst. Er is een ruime parkeerplaats op loopafstand van de camping.

  • De openingstijden van de camping zijn van vrijdagmiddag van 12:00 tot maandagmiddag 12:00.
  • Open vuur is verboden. Hierop wordt streng gecontroleerd.
  • Ook glaswerk en huisdieren zijn verboden.
  • Aggregaten zijn om veiligheids- en overlastredenen verboden op de camping.
  • Er zijn ruime sanitaire voorzieningen (stromend water, douches) aanwezig op het campingterrein. Houdt deze ook schoon. U wordt verzocht afval te deponeren in de daarvoor bestemde containers.
  • Op de camping is een constante bewaking aanwezig in de vorm van zowel camera’s als mensen op het veld.
  • Bij ongeregeldheden zijn deze mensen bevoegd u van het terrein te verwijderen. Voor calamiteiten wordt u verwezen naar deze beveiligingsmensen en/of naar de post bij de ingang. Er is EHBO aanwezig op het festival, deze is direct oproepbaar vanaf de ingangspost.
  • Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Het is dus verboden luide muziek te draaien na het sluiten van het festival.
  • Nirwana Tuinfeest kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.
  • Nirwana Tuinfeest kan naar eigen inzicht bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van het campingterrein.